Αρχική Σελίδα

Galaxy power industry limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Βιομηχανία δύναμης γαλαξιών που περιορίζεται

Η βιομηχανία δύναμης γαλαξιών που περιορίστηκε καθιερώθηκε το 2018, μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα, ειδικευόμαστε στην Ε&Α, την κατασκευή και τις πωλήσεις των ειδών γραμμής μετάδοσης που δένει με σπάγγο τον εξοπλισμό και τα εργαλεία όπως ο υδραυλικός εξολκέας, tensioner, υπόγειες τροχαλίες αγωγών καλωδίων, αντι-που στρίβει το γαλβανισμένο σχοινί χάλυβα καθώς επίσης και που παρέχει τα εξαρτήματα και την τεχνική υπηρεσία για τον πελάτη. Ο γαλαξίας έχει αναπτυχθεί ως ένας από το μεγαλύτερους δένοντας με σπάγγο εξοπλισμό και τον κατασκευαστή εργαλείων στην Κίνα που παρέχει περισσότερα από 200 είδη ποικιλιών αγαθών τώρα.

 

Κίνα Galaxy power industry limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η επιχείρησή μας έχει διάφορους ανώτερους μηχανικούς, τους ενδιάμεσους μηχανικούς και την ιταλική τεχνική υποστήριξη, έχει μια καλή προοπτική για την ανάπτυξη, η επιχείρηση σύμφωνα με πρακτικός και πρόθυμος να εργαστεί, να συνεχίσει τις οδηγίες, κάνετε πραγματικά την κινεζική ποιότητα.

Κίνα Galaxy power industry limited Εταιρικό Προφίλ 1

Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν ένα έτος εξασφάλισης ποιότητας, και τις αποδοτικές και έγκαιρες μεταπωλήσεις

Συσκευασία σε ξύλινη περίπτωση σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη

 

Έκθεση

Κίνα Galaxy power industry limited Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία επιχείρησης

Καθιερωμένος το 2018, ο γαλαξίας Power Industry Limited είναι ένας κατασκευαστής ειδικευμένος στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των μηχανημάτων ηλεκτρικής δύναμης. Είμαστε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. 

Τα προϊόντα μας πωλούν στην Αυστραλία, την Τουρκία, το Μεξικό, τον Παναμά, το Περού, τη Βραζιλία, την Αίγυπτο, το Σουδάν, την Κένυα, την Ανγκόλα, το Πακιστάν κ.λπ. Τα προϊόντα μας είναι επίσης πολύ δημοφιλή και με εμπορική επιτυχία στην Κίνα.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : γαλαξίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 80% - 90%